Agnijai Grigulei piedāvā prezervatīvus, Aminatai palielināt krūtis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

26.oktobrī Rīgā norisinājās mārketinga ietekmes konference «Click&Connect», kurā kā jau ierasts savus viedokļus izteica arī sabiedrībā zināmas personas, šoreiz konferencē piedalījās dziedātāja Aminata, modes blogere Agnija Grigule, blogeris Stass Davidovs, uzņēmēja Svetlana Leva, pasākumu rīkotāja Jeļena Tonova, aktrise Vita Baļčunaite un daudzi citi.

Slavenību diskusijas laikā atklājās, ka bieži vien zvaigznēm piedāvā reklamēt ne tikai «Coca-Cola», apģērbu un kosmētiku, bet arī medicīnas pakalpojumus, kā arī droša seksa līdzekļus.

Dziedātāja Aminata neslēpa, ka reiz saņēmusi piedāvājumu veikt bezmaksas krūšu palielināšanas operāciju, viss, kas viņai būtu jādara, ir fotogrāfiju ievietošana savos sociālajos tīklos, tā kā dziedātājai šāds piedāvājums nav aktuāls, viņa atteikusies.

Aminata sociālajos tīklos piekrīt reklamēt tikai tās preces un pakalpojumus, kurus pati izmanto.

Modes blogere Agnija Grigule atklāja, ka viņai reiz piedāvāts reklamēt prezervatīvus, bet bez samaksas naudas formā, uzņēmums piedāvāja blogerei savu produkciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu