27.Rīgas modes nedēļas trešā diena pārsteidz ar stilu un krāsu dažādību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Trešajā Rīgas modes nedēļas dienā skates kā norisinājās «Radisson Blu Latvija Hotel» telpās, kuras jau ne pirmo reizi uzņem modes cienītājus. Apmeklētāji varēja baudīt zīmolu Anna Led, Biryukov, Diana Arno un Katya Katya modes skates.

Vairums viesu, kuri ieradās pasākumā, palika uz visām četrām modes skatēm, kā nekā ir vajadzīgi daudzi iespaidi, lai būtu ko salīdzināt un saprast, kas īsti paticis un kas tomēr ne.

Kā jau ierasts, viesi skašu starplaikos izmēģināja ikvienu 27. Rīgas modes nedēļas sadarbības partneru piedāvāto ekstru, iespēju fotografēties dažādos foto stūrīšos, un beigu beigās priecīgi devās mājās ar «Perwoll» pudelēm, kosmētiku un pat zefīriem.

Par vairuma sabiedrībā pazīstamo personu labsajūtu rūpējās zīmols «Mercedes-Benz», kura izveidotajā «lounge» zonā populārās personas varēja netraucēti baudīt cits cita uzmanību, dažādus alkoholiskos dzērienus un, pats galvenais, starplaikos starp skatēm apsēsties un patverties no modes mīļotāju pūļiem.

Trešajā modes nedēļas dienā varēja redzēt gan klasiska stila piekritējus, dāmas vakarkleitās, kombinezonus, sievietes lietišķos kostīmos, gan sportiska stila apģērbu un, protams, arī dīvainības, gan krāsu salikumos, gan aksesuāros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu