27.Rīgas modes nedēļas otrās dienas visu stilā dominē rozā krāsa

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

26.oktobrī norisinājās gadskārtējās Rīgas modes nedēļas 2018.gada pavasara vasaras kolekciju demonstrēšana. Šoreiz viesi varēja aplūkot tādu zīmolu kā «Bulichev», «Qooqoo», «AntiStar» modes skates, kā arī īpašu Latvijas apakšveļas zīmolu modes skati.

Daudzi viesi modes nedēļai gatavoties sāk, tiklīdz beigusies iepriekšējā modes nedēļa, kā nekā jādomā par tērpiem, imidžu, aksesuāriem, vairāki stila blogeri īpašajā modes nedēļā nedzīvo mājās, bet gan apmetas viesnīcās, lai vieglāk būtu sagatavot savus iecerētos tēlus.

Arī šoreiz viesi ieradās gada «modīgākajā» pasākumā velkot mugurā savas stilīgākās štātes, tādā veidā parādot Rīgas ielu stilu un modes tendences, kuras veido paši rīdzinieki.

Otrajā Rīgas modes nedēļas dienā viesu stilā dominēja spilgtas krāsas apģērbi, priekšroka tika dota rozā krāsai.

Starp modes skatēm viesi brīvo laiku veltīja sarunām ar citiem modes mīļotājiem, apskatīja viesu tērpus, kas, pēc daudzu apmeklētāju domām, ir tikpat būtiski kā pašas skates, ikvienam gribas izcelties un būt tam, kā stilu pamana.

Kā jau ierasts, modes nedēļā viesu stilā redzama elegance, sievišķība un, protams, stila un gaumes trūkums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu