«Kid Rock» kandidatūra uz vietu ASV Senātā tomēr izrādījies joks

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu rokmūziķis «Kid Rock» otrdien izbeidzis mēnešiem ilgās baumas, ka viņš varētu kandidēt uz vietu ASV Senātā no Republikāņu partijas, paziņojot, ka tas bijis reklāmas triks.

Rupjībām piesātinātā intervijā dīdžeja Hovarda Sterna radio raidījumā mūziķis pavēstīja, ka izveidojis viltus kampaņas lapu un uzkurinājis baumas sociālajos tīklos, lai reklamētu savu jauno albumu «Sweet Southern Sugar».

«Es netaisos kandidēt uz Senātu. Jūs jokojat?» pavēstīja «Kid Rock», teikto papildinot ar vairākām rupjībām. «Kāds to nesaprata? Es izlaižu jaunu albumu. Tāpat es dodos turnejā.»

46 gadus vecais mūziķis, kurš ir pārliecināts ASV prezidenta Donalda Trampa atbalstītājs, bija izveidojis tīmekļa vietni «kidrockforsenate.com», kurā lasāmi tādi uzraksti kā «Partija tautai» un «Jūs nekad nebūsiet satikuši tādu politiķi kā es».

Viņš pat saņēma zināmu Republikāņu partijas vadības atbalstu izaicināt pašreizējo senatori no Mičiganas štata, demokrāti Debiju Steibenovu.

Tika pat veiktas aptaujas, lai izvērtētu «Kid Rock» izredzes Mičiganā. Pēdējā no tām rādīja, ka viņš no Steibenovas atpaliek par astoņiem procentpunktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu