Deimons zinājis, ka Vainstīns esot seksuāli uzmācies Paltrovai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktieris Mets Deimons (Matt Damon), līdzīgi kā lielākā daļa Holivudas ļaužu (Tarantino, Bens Afleks u.c.), zinājis par bēdīgi slavenā producenta Hārvija Vainstīna neķītrajām izdarībām. To Deimons atklāja sarunā ar «The New York Times», un atzina, ka viņš sen zinājis, ka Vainstīns esot reiz seksuāli uzmācies Gvinetai Paltrovai (Gwyneth Paltrow). Taču klusējis...

Par sliktu pieredzi ar Vainstīnu jaunībā un karjeras sākumposmā stāstījušas daudzas aktrises, arī Gvineta Paltrova. Toreiz 22 gadus veco Paltrovu, kurai viņš piešķīra galveno lomu studijas filmā «Emma», Vainstīns esot centies pārliecināt veikt viņam masāžu, ko aktrise gan noraidījusi. «Es biju vēl bērns, tiku apstiprināta lomai un biju šausmās, tāpēc neviens neko nezināja,» tā atminas Paltrova. Kaut arī Vainstīns piedraudējis nevienam nestāstīt, par incidentu viņa esot pasūdzējusies savam tā brīža draugam - aktierim Bredam Pitam (Brad Pitt), kurš pārmijis skarbus vārdus ar producentu un pateicis, lai Paltrovai nekad vairs nepiedur pirkstu.

Deimons atzīst, ka zinājis šo stāstu.

«Es zināju šo stāstu no Bena Afleka, jo viņš ar Gvinetu draudzējās pēc Pita,» viņš atklāj. «Tad es ar Gvinetu un Hārviju strādājām pie filmas «Talantīgais misters Riplijs» (The Talented Mr. Ripley). Es nekad ar Gvinetu par to nebiju runājis. Bens man izstāstīja. Viņa vēlāk kļuva par kompānijas «Miramax» pirmo lēdiju un Hārvijs pret viņu izturējās ar lielu cieņu.»

Pēc diviem gadiem filma «Iemīlējies Šekspīrs» ar Paltrovu galvenajā lomā atnesa «Oskara» balvu ne tikai aktrisei, bet arī pašam producentam Vainstīnam.

Mets Deimons filmas "Suburbicon" pirmizrādē
Mets Deimons filmas "Suburbicon" pirmizrādē Foto: REUTERS/Scanpix

Lai arī Deimons nav daudz sadarbojies ar Vainstīnu, viņš teica, «ka bija vajadzīgas vien piecas minūtes viņa sabiedrībā, lai saprastu, ka viņš ir gana agresīvs».

«Kad cilvēki saka, ka visi par Hārviju zināja, jā. Es zināju, ka viņš ir sūda gabals,» viņš piebilda. «Un viņš ar to lepojās. Saprotiet, ko ar to domāju? Kā viņš sevi iznesa sabiedrībā. Es zināju, ka viņš ir «brunču mednieks«. Es negribētu būt viņa sievas vietā. Nav gan mana darīšana. Taču, ka viņš ir šāda līmeņa krimināls seksuāls plēsoņa, es tiešām nezināju.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu