Bijušais Lamborghini vadītājs turpmāk būs Bugatti boss

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bugatti

Kādreizējais Lamborghini vadītājs Štefans Vinkelmans, kura pakļautībā šobrīd ir Audi Sport, no 2018.gada 1.janvāra kļūs par Bugatti prezidentu.

Vinkelmans (53) nomainīs Volfgangu Dirheimeru (59), kurš pēc pieciem Bugatti prezidenta amatā pavadītiem gadiem ir izteicis vēlmi doties pensijā.

Iepriekš mediju vidē izskanēja informācija, ka Dirheimers pametīs arī Bentley Motors, kurš viņš pilda izpilddirektora funkcijas. Dirheimera vietā Bentley priekšgalā stāsies Jaguar Land Rover globālās politikas direktors Adrians Holmarks.

53 gadus vecais Vinkelmans automobiļu industrijā darbojas kopš 1994.gada. Līdz 2004.gadam viņš ieņēma dažādus amatus Mercedes-Benz un Fiat, taču 2005.gada 1.janvārī pievienojās Volkswagen grupai un kļuva par Lamborghini vadītāju. Šajā kompānijā Vinkelmans pavadīja 11 gadus iekams nepievienojās Audi Sport.

Dirheimers, kurš gaitas auto industrijā sāka 1986.gadā BMW, amatus Bentley un Bugatti pamet pēc paša vēlēšanās, taču saglabās vietu Volkswagen koncernā kā Volkswagen Motorsport padomnieks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu