Saderinājušies? Prinča Harija draudzene tikusies ar karalieni Elizabeti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Prinča Harija draudzene Megana Mārkla pagājušajā nedēļā satikusies ar Lielbritānijas karalieni Elizabeti II, ziņo britu medijs «Daily Mail». Baumo, ka šī ir pirmā reize, kad Mārkla oficiāli iepazinusies ar karalieni.

Princis Harijs un Megana Mārkla viesojušies pie karalienes Elizabetes II ceturtdien, 12. oktobrī. Tiek ziņots, ka pāris pie karalienes privātās ieejas Bekingemas pilī piebrauca automašīnā ar tonētiem stikliem.

Kāds anonīms avots atklājis, ka Harijs un Megana pie karalienes viesojušies apmēram vienu stundu. Trijotne dzērusi tēju Elizabetes privātajā viesistabā.

Ārvalstu bulvārpresē jau vairākkārt izskanējušas ziņas par prinča Harija un Meganas Mārklas iespējamo saderināšanos. Ņemot vēra pāra privāto tikšanos ar karalieni Elizabeti, tiek uzskatīts, ka viņi, iespējams, sarunājušies par priecīgā notikuma pavēstīšanu sabiedrībai.

Atgādinām, ka par Harija un Meganas attiecībām britu karaļnams oficiāli paziņoja 2016. gada 8. novembrī, tomēr tiek uzskatīts, ka pāris attiecības sāka tā paša gada augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu