Bijusī «Pussycat Dolls» dalībniece: Tas bija kā «prostitūcijas tīkls»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijusī amerikāņu meiteņu popgrupas «Pussycat Dolls» dalībniece Kaja Džonsa (Kaya Jones), kura pameta grupu pirms tā iemantoja pasaules slavu, savā «Twitter» publicējusi skandalozus apgalvojumus, minot ka «Pussycat Dolls» nebija tik daudz mūzikas grupa kā «prostitūcijas tīkls».

«Mums visām uzmācās,» Kaja raksta, skaidrojot, ka popgrupas slava tika audzēta pēc principa, ka «nāksies gulēt ar katru, kuru liks.»

«Mana patiesība. Es nebiju meiteņu popgrupā. Es biju daļa no prostitūcijas tīkla. Jā, mēs dziedājām un dejojām, kamēr tie, kam mēs piederējām, pelnīja lielo naudu,» viņa raksta.

33 gadus vecā Kaja grupai pievienojās 2003. gadā, bet drīz, 2005. gadā to pameta, īsi pirms popgrupas pirmā singla «Don't Cha».

Kaja Džonsa
Kaja Džonsa Foto: REUTERS/Scanpix

Grupas līdere Nikola Šerzingere (Nicole Scherzinger), protams, noraidījusi šos izteikumus.

«Mēs nebijām informētas par Kajas negatīvo pieredzi un pašas ko tādu neesam piedzīvojušās,» viņa saka.

Pēc grupas biedreņu negatīvās reakcijas Kaja sociālajos tīklos turpināja dialogu ar saviem sekotājiem, rakstot: «Jums nav man jātic. Ar mani tas notika. Es to pieredzēju.»

«Pussycat Dolls» radās 1995. gadā kā deju grupa. Grupas pirmsākumi meklējami aktrises Kristīnas Eplgeitas garāžā, kur viņa un horeogrāfe Robina Antina uzaicināja uzdejot pāris draudzenes. Pavisam drīz meiteņu uzstāšanās Džonijam Depam piederošajā klubā «Viper Room» Sunset bulvārī kļuva par pieprasītāko ballīti Holivudā. Nereti meitenēm pievienojās Gvena Stefani, Kristīna Agilera un citas zvaigznes, lai bez maksas uzstātos savam pašu priekam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu