Toms Džonss paziņo, ka arī viņam ir seksuāli uzmākušies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais velsiešu dziedātājs Toms Džonss (Tom Jones) pēc medijos izskanējušajā skandāla par to kā «lietas tiek kārtotas» Holivudā, proti caur gultu, nācis klajā ar paziņojumu, ka šāda prakse eksistē arī mūzikas industrijā.

77 gadus vecais dziedonis intervijā «BBC Radio 5» atklāja, ka, ne tikai Hārvijs Vainstīns un viņam līdzīgie izmanto seksu kā instrumentu, bet tādas lietas notiek arī mūzikas industrijā un skar ne tikai sievietes, bet arī vīriešus.

«Lietas mūzikas industrijā arī notikušas līdzīgi. Ir cilvēki, kas sūdzējušies, ka lai iegūtu ierakstu līgumu, ir no viņiem sagaidītas noteiktas lietas. Ir jācenšas no tā izvairīties, bet tas, kas izmēģināts uz sievietēm, darīts arī ar vīriešiem.»

Par savu pieredzi viņš saka šādi: «Nebija tik traki, kāds mēģināja paraut... tas bija piedāvājums, un es teicu «Nē, paldies!»»

Atgādinām, ka Džonss profesionāli mūzikai pievērsās 1963. gadā, laikā kad tiešām šādas lietas būtu iespējamas. Jau viņa otrais singls «It’s Not Unusual» sasniedza pirmo vietu Lielbritānijas topos, padarot mūziķi slavenu visā pasaulē. Džonss ir dziesmu «What's New Pussycat», «Delilah», «She's a Lady», «Kiss» un «Sex Bomb» autors. Viņa ierakstu tirāža visā pasaulē ir pārsniegusi 100 miljonu. Lielbritānijas karaliene Elizabete II 2006. gadā Tomu Džonsu iecēla bruņinieka kārtā. Mūziķis uzstājās arī karalienes Dimanta jubilejā 2012. gadā Bekingemas pilī. Džonss ir ieguvis «Brit Awards» balvas kā labākais dziedātājs un par mūža ieguldījumu mūzikā, «Hitmaker Award» apbalvojumu no ASV Dziesmu autoru slavas zāles un 2010. gadā arī britu «Music Industry Trust Award» par izcilu ieguldījumu mūzikā.

2014. gadā Džonss uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu