Bleka Čaina iesūdzējusi tiesā Kardašjanu ģimeni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

29 gadus vecā Bleka Čaina (Blac Chyna) jeb Andžela Renē Vaita – Roba Kardašjana (30) bijusī mīļotā sieviete un viņa bērna māte - iesūdzējusi tiesā Kardašjanu ģimeni, ziņo «BBC».

Sieviete uzskata, ka «atriebīgā» ģimene ir nolēmusi viņu iznīcināt. Kā apsūdzētie minēti arī Krisa Dženere, Kortnija, Kima un Hloja Kardašjanas, kā arī Kendala un Kailija Dženeres.

Čaina apgalvo, ka attiecību laikā ar Robu viņai nodarīts gan morāls, gan fizisks kaitējums – tieši šī iemesla dēļ vīrietim jūlijā izdots netuvošanās orderis.

Tāpat apjomīgā skaistule paziņoja, ka Kardašjanu ģimene izmantoja savu slavu, bagātību un ietekmi, lai sabotētu viņas dzīvi, kā arī atceltu realitātes šova «Rob & Chyna» otro sezonu.

Šādi rīkoties skandalozā zvaigzne nolēmusi, jo oktobra sākumā Robs Kardašjans iesūdzēja tiesā Čainu, paziņojot, ka nevis viņš, bet gan bērna māte viņu fiziski iespaidojusi. Blekas advokāte Liza Blūma (Lisa Bloom) «BBC» pastāstīja, ka apšauba šo versiju un uzskata – apgalvojums, ka krietni garākais un lielākais Robs atļāvis sevi sist un baidījies no mīļotās, ir smieklīgs.

Tāpat Robs apsūdzēja savu bijušo viņa un viņa ģimenes izmantošanā finansiāla labuma gūšanas nolūkos.

Čaina tiesā vēlas iegūt kompensāciju gan par atcelto šova otro sezonu, gan darījumiem, kas ar to būtu saistīti. Advokāte sacīja, ka kliente Kardašjanu ģimenes dēļ zaudējusi «daudzus miljonus» dolāru.

Kā jau ziņots, Robam un Blekai Čainai ir kopīga meitiņa Drīma, kura pasaulē nāca pērnā gada novembrī. Tāpat Blekai Čainai ir dēls no iepriekšējām attiecībām ar reperi Tyga. Reperis pēc šķiršanās ar Bleku Čainu ilgus gadus bija kopā ar Roba Kardašjana pusmāsu Kailiju Dženeri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu