Robežsardze aizturējusi Krievijas pilsoni ar viltotiem dokumentiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts robežsardzes amatpersonas vakar Lidostas «Rīga» robežkontroles punktā aizturējušas Krievijas pilsoni ar viltotiem dokumentiem, informēja Valsts robežsardzē.

Lidostas «Rīga» robežkontroles punktā aizturētā Krievijas pilsone, izmantojot viltotu Šengenas (Grieķijas) vīzas ielīmi, grasījās doties uz Londonu. Par viltotu dokumentu izmantošanu uzsākts kriminālprocess un 1987.gadā dzimusī sieviete aizturēta un ievietota Īslaicīgas aizturēšanas vietā, norādīja Valsts robežsardzē.

Tāpat vakar Terehovas robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Kirgizstānas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, tādēļ persona atgriezta uz izceļošanas valsti. Konstatēti arī uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi diviem ārzemniekiem - Silenes robežkontroles punktā konstatēti divi Baltkrievijas pilsoņi, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstīs. Abas personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti diviem Igaunijas pilsoņiem.

Kopumā vakar Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 29 likumpārkāpējus, no tiem uz ārējām robežām konstatēti 18 robežpārkāpēji.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības deviņas personas - divus Krievijas, divus Baltkrievijas, divus Latvijas, divus Lietuvas un vienu Itālijas pilsoni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu