Foto no Holivudas vēstures: vēl slavenais Vainstīns un viņa aktrises

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Turpinoties vienam no šī gada skaļākajiem skandāliem Holivudas vēsturē, kurā populārais producents Hārvija Vainstīns tiek apsūdzēts vardarbībā un seksuālā izmantošanā pret sievietēm, piedāvājam ielūkoties fotogalerijā, kur viņš kopā redzams, iespējams, arī ar savām upurēm.

Starp sievietēm, kuras apsūdzējušas 65 gadus veco vīrieti, kurš starp citu ir arī divas reizes biojis precējies un ir piecu bērnu tēvs, par uzmākšanos, ir tādas kinozvaigznes kā Keita Bekinseila, Kara Delevinja, Mira Sorvino, Gvineta Paltrova, Andželīna Džolija, Rouza Makgovana.

Producents ir noliedzis apsūdzības, ka seksuāli izmantojis sievietes.

Jau ziņots, ka ASV Kino mākslas un zinātnes akadēmija sestdien nolēma izslēgt par seksuālu uzmākšanos un izvarošanu vainoto Holivudas producentu Vainstīnu. Lēmumu par Vainstīna izslēgšanu ārkārtas sēdē pieņēmuši vairāk nekā divas trešdaļas Kinoakadēmijas valdes locekļu, sacīts valdes paziņojumā.

70. gadu beigās Hārvijs Vainstīns kopā ar brāli Robertu nodibināja kinostudiju «Miramax», kuru vēlāk pārdeva kompānijai «The Walt Disney Company». 2005. gadā viņi nodibināja studiju «The Weinstein Company». Studijas filmu vidū ir «Karaļa runa» («The King's Speech») un «Atsvabinātais Džango» («Django Unchained») . Sākoties skandālam, Hārvijs Vainstīns tika atlaists no «The Weinstein Company» direktoru padomes līdzpriekšsēdētāja amata.

Vainstīna producētās filmas vairāk nekā 300 reižu nominētas Oskara balvai un saņēmušas 81 Oskaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu