Eilands: Ceru, ka Ušakovs mīlē savu sievu tā, kā remontē Brīvības ielu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Pašmāju mūziķis Ralfs Eilands komiķa Jāņa Skuteļa vadītajā humoristiskajā raidījumā «Pusnakts šovs septiņos» pieņēma viņa izaicinājumu nodziedāt skatītāju sarakstītu dziesmu «Gaidi mani septiņos», kura raidījuma laikā pārvērtās par «Gaidi mani septiņos. Ar cieņu, Ušakovs». Tajā viņš apdziedāja ceļus un to remontus Rīgā, kā arī pāris reizes pieminēja Rīgas mēru Nilu Ušakovu. Deklamētā pantiņa laikā izskanēja arī frāze «ceru tik, ka Ušakovs mīlē savu sievu tā, kā remontē Brīvības ielu», uz kuru publika reaģēja, aktīvi gavilējot.

Kā jau zināms, rīdziniekus un pilsētas viesus šogad nokaitinājuši būvdarbi vairākās galvaspilsētas ielās, no kuriem vairāki netika pabeigti noteiktajā termiņā.

Kā zināms, Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins 11. septembrī intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» stāstīja, ka šovasar ielu remonti Rīgā iekavējušies komunikāciju izbūves un būvnieku vainas dēļ.

Viņš skaidroja, ka ir bijuši gadījumi, kad komunikāciju izbūve bijusi jāveic pavasarī, bet sākusies tikai vasarā. Piemēram, Elizabetes ielas remonts iekavējies, jo uzņēmums «Latvijas gāze» pēdējā brīdī «atcerējies», ka nepieciešama gāzes vadu pārbūve.

Jakrins piebilda, ka pašvaldībai nav iespējams sodīt šādus uzņēmumus. Vienīgais sods esot neļaut mainīt komunikācijas. Taču rīdziniekiem drošs gāzes pievads ir ne mazāk svarīgs kā laba iela.

Kopumā Rīgā remontdarbi esot labāk organizēti nekā iepriekšējos gados, ir pārliecināts departamenta vadītājs. Iepriekš Jakrins pauda viedokli, ka Rīga ļoti labi tiek galā ar ielu remontdarbiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu