Šī «Fox» diktore domā, ka visi «Radiohead» fani ir dīvaiņi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Dīvaini, skumji un slikti baroti,» tā visus vīriešus, kas klausās britu grupu «Radiohead» nodēvējusi «Fox» kanāla diktore Keta Timpfa (Kat Timpf).

Viņu uz savu raidījumu bija uzaicinājis «Fox News» diktors Gregs Gatfelds (Greg Gutfeld), kurš pats ir liels mūzikas cienītājs (pie viņa raidījumā viesojies, piemēram Āriels Pinks), lai apspriestu tos deviņpadsmit mūziķus/grupas, kas nominēti uzņemšanai Rokenrola slavas zālē. To vidū arī Oksfordas alternatīvā roka apvienība «Radiohead».

Protams, ar savu muļķību nav jāplātās televīzijā, taču Ketai Timpfai ir par to nospļauties. Lūk, kas viņai bija sakāms par Tomu Jorku un viņa grupu.

«Man viņi pat nepatīk, bet tie vīrieši, kas man patīk - dīvaini, skumji un slikti baroti, viņi visi fano par «Radiohead»,» tā Keta. «Tā man ir nācis gadiem izlikties, ka man arī patīk šī grupa, lai arī tā ir sarežģīta gaudošana pa virsu telefona zvanu toņiem.»

Jums arī tā šķiet?

Izlasi TVNET recenziju par grupas jauno albumu «A Moon Shaped Pool».

Mūziķus var uzņemt Rokenrola slavas zālē tikai tad, kad pagājuši 25 gadi kopš pirmā ieraksta izdošanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu