Vai Rīgas «Dinamo» beidzot iepriecinās savus līdzjutējus?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kārtējo maču Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien savu skatītāju priekšā aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas «Arēnā Rīga» uzņems Čerepovecas «Severstaļ». Spēles sākums plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs TV6 kanālā.

Ģirta Ankipāna vadītā komanda šajā sezonā savā laukumā vēl nav izcīnījusi nevienu panākumu. Piedzīvoti astoņi zaudējumi tikpat mačos.

Iepriekšējā spēlē «Dinamo» hokejisti otro reizi šosezon ar 1:3 atzina Pētera Skudras vadītās un Kaspara Daugaviņa pārstāvētās Ņižņijnovgorodas «Torpedo» pārākumu. Ar tādu pašu rezultātu Rīgas hokejisti pagājušajā sestdienā piekāpās šīsdienas pretiniecei «Severstaļ».

«Jā, Čerepovecā aizvadījām labu spēli, bijām par viņiem labāki, taču piedzīvojām zaudējumu. Mums no tās spēles ir jāpaņem pozitīvais un savu skatītāju priekšā jāizcīna uzvara,» kluba mājas lapā citēts «Dinamo» aizsargs Karls Stolerijs.

«Severstaļ» vienības uzbrukuma līderis ir Dmitrijs Kagarļickis, kurš izcēlies ar deviņiem vārtu guvumiem un 13 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt «Dinamo» sastāvā 12 punktus (8+4) iekrājis Miks Indrašis.

Pēdējās 18 spēlēs «Dinamo» piedzīvojusi 17 neveiksmes un šobrīd ir Rietumu konferences un visas līgas vājākā komanda. Tikmēr «Severstaļ» ar 22 spēlēs iekrātiem 32 punktiem ieņem astoto vietu Rietumu zonā.

Pēc šī mača «Dinamo» mājas spēļu sēriju turpinās 23. oktobrī, kad uzņems Novosibirskas «Sibirj».

Rīgas «Dinamo» mājas spēļu kalendārs

  • 15.oktobris, Rīgas «Dinamo» - Ņižņijnovgorodas «Torpedo» 1:3
  • 17.oktobris, plkst. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Čerepovecas «Severstaļ»
  • 23.oktobris, plkst. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Novosibirskas «Sibir»
  • 26.oktobris, plkst. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Omskas «Avangard»
  • 29.oktobris, plkst. 17 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Minskas «Dinamo»
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu