Kremļa «troļļi» mācījušies gudrības no seriāla «Kāršu nams»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: netflix.com

Viens no tā dēvētajiem Kremļa troļļiem (ļaudis sociālajos tīklos, kas izplata konkrētus vēstījumus konkrētas valsts interesēs) ar segvārdu «Maxsim» intervijā izdevumam «Doždj» atzinis, ka, lai izprastu ASV politikas aizkulises viņiem likts skatīties seriālu «Kāršu nams» (House of Cards), ziņo «independent.com».

Kā zināms, amerikāņu politiskās drāmas seriāla «Kāršu nams» galveno lomu Frenka un Klēras Andervudu atveidotāji ir Kevins Speisijs un Robina Raita, un seriāls vēsta par politiskajām intrigām Baltajā namā un kongresā.

Algotie «troļļi» izlikās, ka ir saistīti ar kustību «Black Lives Matter».

«No sākuma mums lika skatīties seriālu angļu valodā, lai izprastu ASV pozīciju nodokļu, geju, ieroču jautājumos,» saka «trollis». «Vēl mums tika iedots saraksts ar laikrakstiem un žurnāliem - «New York Times», «Washington Post», kuru saturu vajadzētu monitorēt.»

«Netflix» seriālā atveidota daudz nežēlīgāka, asiņaināka Baltā nama ikdiena, nekā reālajā dzīvē.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Speisijs par lomu seriālā, kurā atveido ASV politiķi, kas cīnās par iekļūšanu prezidenta krēslā, par filmēšanos vienā sērijā saņem 500 tūkstošu ASV dolāru, bet Raita par sēriju saņēmusi 420 tūkstošus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu