Girgensons palīdz «Sabres» tikt pie pirmās uzvaras jaunajā sezonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Pirmo panākumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) jaunajā sezonā aizgājušajā naktī (Latvijas laiks) izcīnīja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda, kas ar 3:1 viesos pieveica Anaheimas «Ducks».

23 gadus vecais Latvijas uzbrucējs uz ledus pavadīja 18 minūtes un 15 sekundes, kas ir viņa ilgākais laiks šajā sezonā. Girgenosns veica vienu metienu pa pretinieka vārtiem, lietoja trīs spēka paņēmienus, uzvarēja vienīgajā iemetienā un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības rādītāju +1.

Viņš arī šajā mačā spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā kopā ar Džeku Aikelu un Džeisonu Pominvilu.

Par spēles spožāko zvaigzni tika nosaukts «Sabres» vārtsargs Čads Džonsons, kurš tika galā ar 25 pretinieku metieniem.

Sezonas ievada pirmajās piecās spēlēs Bufalo hokejisti bija cietuši visus zaudējumus. Šī ir pirmā uzvara.

Girgensons aizvadītajās sešās spēlēs 2017./2018. gada sezonā izcēlies ar vienu vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm, bet lietderības koeficients ir +2. Viņš ir «Sabres» ceturtais rezultatīvākais hokejists.

Arī nākamo spēli Bufalo hokejisti aizvadīs izbraukumā, kad otrdien spēkiem mērosies ar līgas jaunpienācēju Vegasas «Golden Knights».

Ar sešos mačos nopelnītiem trim punktiem «Sabres» ir otra vājākā vienība Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu