Liams Galahers triumfē britu albumu topā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Lielā balamute» - bijušais «Oasis» solists Liams Galahers (Liam Gallagher) ar savu debijas solo albumu pārliecinoši iekarojis Apvienotās karalistes albumu topu, ziņo «billboard.com».

Galahers jaunākais savu pirmo solo albumu «As You Were» (skat. recenziju) laida klajā 6. oktobrī, un, kā ziņo britu Oficiālā topu kompānija (Official Charts Company), albums pārdots 103 000 vienību. Galahers vienpersoniski pārspējis visus albumu top10 «iemītniekus».

Zīmīgi, ka pārdotas arī 16 000 vinilplates, kas ir labākais vienas nedēļas sasniegums britu salās pēdējos 20 gados.

Liama Galahera fani viņa solo mūziku dēvē par «mūsdienu klasiku». Jāsaka, ka arī kritiķu novērtējums šoreiz ir saudzīgs. Mūzikas žurnāli «NME» un «Q» albumam piešķīruši četras no piecām zvaigznēm, kamēr «Rolling Stone» to novērtējis ar 3.5 zvaigznēm. Ne viens vien mūzikas eksperts pat apgalvo, ka «As You Were» ir līdz šim labākais post-Oasis albums. Un tas pasaka daudz, ņemot vērā, ka Liama brālis un Oasis galvenais dziesmu autors, Noels Galahers (Noel Gallagher), pēc grupas izjukšanas ir izdevis jau divus albumus un gatavo trešo.

2. vietā britu repera Gigsa (Giggs) albums Wamp 2 Dem (No BS).

Eda Šīrana (Ed Sheeran) «÷» (Divide) vēl aivien numur 3.

Amerikāņu rokmūziķis Merilins Mensons (Marilyn Manson) arī laidis klajā jaunu studijas albumu «Heaven Upside Down», kas seko pirms diviem gadiem izdotajam «The Pale Emperor» («Bālais imperators»). Tas šonedēļ 7. vietā.

Rokeri «The Darkness» ar Pinewood Smile (Cooking Vinyl) numur 8.

Singlu topā otro nedēļu pēc kārtas 1. vietā Post Malone un 21 Savage dziesma «rockstar» (Republic/Universal).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu