Eminems atgriežas ar niknu repu pret Trampu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu reperis Eminems BET balvu ceremonijā pārsteidzis fanus ar skarbu repa frīstailu par ASV prezidentu Donaldu Trampu. Četras minūtes garajā repā Eminems sulīgi nolamā Trampu par iekulšanos konfliktā ar Ziemeļkoreju, balto rasistu atbalstīšanu un neapdomīgo tvītošanu, raksta «The Guardian».

Rupjībām pārpilnajā monologā Eminems nodēvē Trampu par «kamikadzi, kas droši vien izraisīs kodolieroču holokaustu», kā arī kritizē Trampa reakciju uz Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētāju notupšanos uz viena ceļa ASV himnas laikā, tādējādi protestējot pret rasismu.

Dziesmas nosaukums ir «The Storm» - atsauce uz Trampa dīvaino izteikumu par «klusumu pirms vētras» pirms vakariņām ar militārajiem līderiem un viņu ģimenēm. Tramps atteicās paskaidrot, ko ar to domājis.

Noslēgumā reperis faniem uzstādīja ultimātu. «Mani fani, kuri ir viņa atbalstītāji, es novelku līniju smiltīs - esiet vai nu par, vai pret. Ja nevar izdomāt, kurš jums patīk labāk un kura pusē gribat būt, es izlemšu jūsu vietā. Pied**zt jūs,» repo Eminems.

«Pārējā Amerika, piecelies,» turpina Eminems. «Mēs mīlam mūsu karavīrus, mēs mīlam mūsu valsti. Bet mēs neciešam Trampu.»

Sociālajos tīklos Eminemam atbalstu paudušas vairākas slavenības, tostarp basketbola zvaigzne Lebrons Džeimss un reperis «Snoop Dogg».

Gaidāms, ka drīzumā iznāks Eminema jaunais albums. Iepriekšējais ieraksts «The Marshall Mathers LP 2» nāca klajā 2013.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu