«Pusnakts šova septiņos ar Jāni Skuteli»: smieklīgāko momentu asorti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Piedāvājam «Pusnakts šova septiņos ar Jāni Skuteli» aktuālāko raidījumu smieklīgāko momentu apkopojumu.

Foto: ekrānšāviņš

Režisors Aiks Karapetjans baidās no sievas

«Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli» turpina priecēt skatītājus ar jauniem jokiem un asprātīgām sarunām par aktuālāko Latvijā un pasaulē. LMT Straume piedāvā noskatīties šīs sezonas piektā šova momentu apkopojumu.

Skuteļa šova viesis, režisors Aiks Karapetjans atzīsies, ka baidās tikai no savas sievas. Savukārt TV un radio personībai Baibai Sipeniecei - Gavarei ir padomā pāris spilgtas atmiņas no Skuteļa jaunības laikiem.

Foto: ekrānšāviņš

Ralfs Eilands par Rīgas ceļiem un ceļgaliem

«Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli» turpina priecēt skatītājus ar jauniem jokiem un sarunām par aktuālāko Latvijā un pasaulē. LMT Straume piedāvā noskatīties šīs sezonas sestā šova spilgtāko momentu apkopojumu ar mūziķiem Marku Rivu un Ralfu Eilandu.

Šoreiz Skuteļa šova momentos – Latvijas reģionālo mediju nedēļas TOP ziņu virsraksts no Tukuma, Markus Riva par psihologa dotībām un Ralfs Eilands ar dziesmu par ceļgaliem un Rīgas ceļiem, kā arī stand - up komiķis Edgars Bāliņš par leģendārajiem cepumiem «Svetlana».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu