Kāpēc aktieri Mila Kunisa un Eštons Kučers saviem bērniem nedāvina dāvanas?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/ TT NYHETSBYRN

Aktieri Mila Kunisa un aktieris Eštons Kučers audzina divus bērnus, trīs gadus veco Vaijatu Izabellu un Dmitriju Portvudu, kuram tikai novembrī paliks gadiņš.

Aktrise Mila Kunisa atsākusi filmēties un nu atzīst, ka pēdējos gadus pārāk cītīgi mēģinājusi kļūt par ideālu māti, bet tāda ideāla nav un nemaz nav iespējams to sasniegt.

Kunisa uzsver, ka, meitu gaidot, lasījusi daudz grāmatu, skatījusies filmas, apmeklējusi dažādus kursus, jo vēlējusies sniegt meitai pašu labāko un kļūt par pasaulē ideālāko māti, bet, paejot laikam un otro reizi kļūstot par māti, aktrise jau apzinājusies savas kļūdas un mātes pienākumus uztver daudz vieglāk.

Filmējoties filmā «Bad moms», Kunisa ņēma bērnus līdzi uz filmēšanās laukumu un spējusi lieliski apvienot mātes pienākumus un aktrises karjeru.

Mila stāsta, ka spētu uzrakstīt grāmatu, kā nodarbināt bērnu jebkurā pasaules malā, jo nav tādas spēles, rotaļlietas, kuru viņas bērni nebūtu pamēģinājuši.

Laikā, kad ārā ir pārāk karsti vai auksti, Kunisa un Kačers ved bērnus uz bibliotēku un viņi lasa pasakas, jo nevēlas izaudzināt idiotus.

Slavenā māmiņa nelutina savus bērnus, nepiepilda ikvienu viņu kaprīzi, jo vēlas iemācīt, ka dzīvē visu iegūt nevar un, ja vēlies ko iegūt, ir jāstrādā, lai tā notiktu.

Pāris nedāvina bērniem dāvanas, jo uzskata, ka tas nav nepieciešams, bērni ir pārāk maziņi, neapzinās dāvanu nozīmi, viss, kas tiem uzdāvināts, ir no vecmāmiņām un vectētiņiem.

Mazuļiem paaugoties, viņi neies privātā skolā vai kādā labā vidusskolā, Kunisa un Kačers vēlas, lai viņu bērni dzīvo parastu dzīvi un nedomā, ka var iegūt visu, jo to vecāki ir slaveni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu