Vai Rīgas «Dinamo» pret «Slovan» pārtrauks zaudējumu sēriju?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ieilgušo neveiksmju sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien viesos centīsies pārtraukt Rīgas «Dinamo» komanda, kas Bratislavā spēkiem mērosies ar vietējo «Slovan» vienību. Spēle sāksies plkst. 18.00, un to tiešajā translācijā pārraidīs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Abas komandas atrodas Rietumu konferences lejasgalā, «Dinamo» ieņemot pēdējo pozīciju.

Uz Bratislavu Ģirta Ankipāna vadītie hokejisti devās no Maskavas, kur ar 1:4 ceturtdien atzina «Vitjaz» pārākumu. Tikmēr «Slovan» iepriekšējā mačā ar 0:1 piekāpās Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai un Pētera Skudras trenētajai Ņižņijnovgorodas «Torpedo». Pēc šīs spēles no Slovākijas kluba galvenā trenera amata tika atstādināts galvenais treneris Milošs Ržiha.

«Spēlējam ar tādu sastāvu, kāds mums ir. Mūsu hokejistiem ir stiprs raksturs. Varbūt kaut kur pietrūkst meistarības, bet vēlme uzvarēt ir liela,» pēc pēdējā mača atzina Anipāns.

Cīņā ar «Vitjaz» savainojumā iedzīvojās uzbrucējs Koltons Gilīss. Pagaidām nav skaidrības, vai viņš varēs piedalīties mačā.

«Dinamo» piedzīvojusi 14 neveiksmes pēc kārtas, kas ir sliktākais rādītājs komandas vēsturē. Tikmēr «Slovan» šosezon aizvadītajās 18 spēlēs tikusi pie piecām uzvarām.

Rīgas «Dinamo» komanda ar 18 spēlēs iegūtiem 6 punktiem šobrīd ir vājākā komanda visā līgā, kamēr «Slovan» ar tikpat mačos iekrātiem 18 punktiem ieņem 13. vietu Rietumu konferencē.

Izbraukuma sēriju «Dinamo» hokejisti noslēgs trešdien Ņižņijnovgorodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu