Aktieris Bens Afleks turpina ārstēties no alkohola atkarības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/ TT NYHETSBYRN

Aktieris Bens Afleks septiņus mēnešus kopš ārstēšanās rehabilitācijas iestādē jau atkal meklē palīdzību saistībā ar atkarību no alkohola. Šo mēnešu laikā ārzemju prese vairākkārt rakstīja, ka aktieris redzēts iepērkamies alkohola veikalos vai baudām vīnu vakariņu laikā ar mīļoto sievieti.

Paparaci nofotografējuši aktieri ieejam vienā no Losandželosas rehabilitācijas centriem, kur ārstēšanās norisinās tikai pa dienu, bet pēc terapijas pacienti dodas mājup.

Bens izskatījies veselīgs, laimīgs, smaidījis fotogrāfiem un nav slēpis, ka atkal atgriezies ārstniecības iestādē un šoreiz ārstējas pēdējo reizi, jo nolēmis neatsākt glāzītes cilāšanu.

Afleks vairāk laika pavada kopā ar bērniem, ir redzams grāmatu veikalos, ne alkohola bodītēs, un izskatās, ka atkal atguvis līdzsvaru dzīvē.

Par savām problēmām ar alkoholu slavenība pats personīgi informēja savus fanus, neslēpjot, ka daudzus gadus ļāvies alkohola valdzinājumam un nu sapratis, ka tas iznīcinājis viņa ģimeni un palēnām iznīcina viņu pašu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu