Krisija Teigana un Džons Līdžends gatavojas otro reizi kļūt par vecākiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Viens no Holivudas laimīgākajiem pāriem modele Krisija Teigana un dziedātājs Džons Līdžends gatavojas otro reizi kļūt par vecākiem, šo informāciju, ar sociālo tīklu palīdzību paziņojuši paši topošie vecāki. Pāris neslēpj, ka pirmais bērns pasaulē nācis ar EKO palīdzību, viņi jau paspējuši apmeklēt medicīnas centru, lai sagatavotos otrā bērna ieņemšanai.

Tā kā pāris ilgu laiku mēģināja dabiskā ceļā kļūt par vecākiem, bet neveiksmīgi, vēlāk viņi iesaldēja vairākus embrijus, lai jebkurā laikā varētu radīt pēcnācējus.

our favorite weather!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Nu Krisijai jāveic medicīniskās pārbaudes; ja ar viņas veselību viss būs kārtībā, tad tuvākajā laikā pāris varēs paziņot par grūtniecību.

Mīlnieki audzina pusotra gada veco meitiņu Lunu un nu vēlas, lai otrais viņu bērns ir dēls, un sasaldētais embrijs ir tieši vīriešu dzimtes.

Ja sievietes ķermenis atgrūdīs embriju, pārim neatliks nekas cits, kā vēlreiz iziet visas procedūras un ar EKO palīdzību radīt jaunus embrijus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu