Jauns pašmāju videokuriozu raidījums ar devīzi «Mierīgi, kovboj!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Improvizators Nauris Brikmanis turpina smīdināt kanāla 360TV skatītājus – ne tikai tandēmā ar aktieri Rihardu Leperu sacensību šovā «Blonds un vēl blondāks», bet arī pats savā humora pārpilnajā video dīvainību raidījumā ar devīzi «Mierīgi, kovboj!» Jau šovakar «Humora piektdienu» programmu kanālā 360TV papildinās asprātīgais raidījums, kas veidots kā interneta vietnes youtube.com pasaules labāko videokuriozu izlase. Raidījumā izvēlētie video liks smieties un garantēs lielisku izklaidi, bet Nauris Brikmanis ar ne mazāk asprātīgiem komentāriem un jokiem ļaus ieskatīties dīvainībās un pavisam jocīgās izdarībās, kuras piedzīvojuši cilvēki visā pasaulē.

Asprātīgi kuriozi un amizantās situācijas, kas būs redzamas jaunajā raidījumā, garantēs īstu smieklu devu skatītājiem un pusstundas garumā ļaus kā nākas iesildīties gaidāmajām brīvdienām. Ik sēriju labākie pasaules videokuriozi tiks apkopoti īpašās tematiskās izlasēs, liekot smieties no sirds un līdz asarām. Skatītājus izklaidēs reizēm pikanti un drosmīgi joki par neparastām situācijām no armijas ikdienas, sievietēm, bērnu audzināšanu un, protams, visiem iespējamajiem vīriešu hobijiem, kā arī to, kādas vien muļķības stiprais dzimums aiz gara laika mēdz izdomāt. Būs gan neparastas situācijas sporta zālē, amatieru filmētas draugu un kolēģu izjokošanas, pārpratumi pirmā skūpsta laikā, dažādas bērnu izdarības, kad tie atstāti tētuku uzraudzībā, – kritieni, joki, smiekli, pārpratumi un izcili asprātīgas situācijas priecēs ikvienu laba humora cienītāju.

«Nav noslēpums, ka interneta vietne youtube.com ir iedvesmas un labas izklaides avots teju katram no mums. Manā paziņu lokā ir daudzi, kuri brīžos, kad darbi nevedas vai gadījusies nelāga diena, jautrību meklē internetā, skatoties smieklīgākos pasaules video. Tāpēc kas gan var būt labāks par asprātīgu jautrāko videokuriozu izlasi, kas ļaus pasmieties par ikdienišķām situācijām, kuras pavisam negaidot pārvēršas īstā katastrofā!» par jauno raidījumu stāsta Nauris Brikmanis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu