Lasvegasas šāvējs var būt plānojis arī citus uzbrukumus

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lasvegasas šāvējs Stīvens Padoks var būt plānojis uzbrukumus arī plašākiem mūzikas festivāliem Lasvegasā un Čikāgā, ceturtdien paziņoja varas iestādes, kas noskaidro viņa darbības pirms Lasvegasā sarīkotā uzbrukuma.

Padoks augustā bija rezervējis istabu ar skatu uz Lollapalūzas festivālu Čikāgā, bet septembra beigās – istabu ar skatu uz festivālu «Life Is Beautiful» («Dzīve ir skaista») Lasvegasā, sacīja policijas amatpersonas.

Tiek arī izskatīta iespēja, ka Padoks plānojis uzspridzināt automobili, sacīja ASV amatpersona, kas nebija pilnvarota publiski apspriest šo jautājumu un sarunā ar ziņu aģentūru «Associated Press» vēlējās saglabāt anonimitāti.

Jau ziņots, ka 64 gadus vecais Stīvens Padoks svētdienas vakarā (pirmdien pēc Latvijas laika) Lasvegasā atklāja uguni no automātiskā ieroča uz festivāla «Route 91 Harvest» apmeklētājiem no līdzās esošās viesnīcas «Mandalay Bay Hotel and Casino».

Apšaudē dzīvību zaudēja 58 cilvēki un aptuveni 500 tika ievainoti.

Padoks nošāvās, pirms policisti ielauzās viņa īrētajā viesnīcas numuriņā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu