Raoničs atgriešanās turnīrā atkal iedzīvojas savainojumā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Kanādas tenisists Milošs Raoničs, kurš šonedēļ atgriezās sacensību apritē pēc traumas sadziedēšanas, atkal guvis savainojumu, kura dēļ nepabeidza Tokijas «ATP World Tour 500» sērijas turnīra otrās kārtas cīņu.

Raoničs Tokijā otrdien pirmajā kārtā ar 6-3, 6-4 pieveica serbu Viktoru Troicki, aizvadot pirmo maču pēc plaukstas locītavas operācijas.

Savukārt ceturtdien pasaules ranga 12.pozīcijā esošais kanādietis sāka maču pret mājinieku Juiči Sugitu, tomēr pēc zaudēta pirmā geima no tālākās cīņas atteicās, jo guva labās kājas muskuļa traumu.

Juiči, kurš ir ranga 40.rakete, līdz ar to sasniedza ceturtdaļfinālu, kur tiksies ar francūzi Adrianu Manarino.

Iepriekš Raoničs kritizēja ATP sacensību rīkotājus par pārāk noslogoto kalendāru, kā rezultātā tenisistiem nav laika atpūtai, tāpēc bieži vien tiek gūtas traumas.

«Šis kalendārs nedod spēlētājiem laiku atpūsties, trenēties vai vienkārši parūpēties par savu veselību. Karjeras virsotne jāsasniedz četras reizes gadā uz «Grand Slam» turnīriem un ir arī vēl citas sacensības,» iepriekš pauda Raoničs.

Šī sezona sportistam nav bijusi diez ko sekmīga. Gadu Kanādas pārstāvis iesāka kā pasaules trešā rakete, bet pašlaik rangā nokritis jau uz 12.pozīciju.

Šī gada ASV atklātajā čempionātā veselības problēmu dēļ vīru turnīrā nepiedalījās pieci augstākā līmeņa spēlētāji - Endijs Marejs, Stans Vavrinka, Novāks Džokovičs, Kei Nišikori un Raoničs.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu