«Rīgas namu pārvaldnieks» līdz nedēļas beigām plāno pieslēgt apkuri dzīvojamām mājām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ņemot vērā mainīgos laika apstākļus, SIA «Rīgas namu pārvaldnieks» (RNP) ceturtdien pakāpeniski sācis 2017./2018.gada apkures sezonu - dzīvojamām mājām apkures pieslēgšanu plānots paveikt līdz šīs nedēļas beigām, informēja RNP.

Tostarp ceturtdien apkuri plānots pieslēgt 700 dzīvojamām mājām, savukārt nākamo dienu laikā apkuri paredzēts pieslēgt visām dzīvojamām mājām ar centralizēto apkures sistēmu, ņemot vērā apkures sistēmu tehniskos parametrus.

Pirmajai dzīvojamai mājai, pamatojoties uz saņemto kopīpašnieku lēmumu, šogad apkure pieslēgta 22.septembrī.

Iepriekšējos gados apkures sezona Rīgā, RNP apsaimniekošanā esošajās dzīvojamās mājas, sākās apmēram oktobra vidū.

RNP atgādina, ka dzīvokļu īpašniekiem, kuriem ir izveidojies parāds par iepriekšējos periodos saņemtajiem siltumenerģijas - apkures, pakalpojumiem, tiek piedāvāta iespēja noslēgt izlīgumu par pakāpenisku parāda samaksu, sadalot maksājumus līdz 18 mēnešu periodā, saņemot iespēju dzēst kavējuma naudu līdz 90% apmērā atbilstoši izlīguma samaksas termiņa nosacījumiem. Turklāt ikviens dzīvokļa īpašnieks var saņemt detalizētu informāciju par savas dzīvojamās mājas parādu un dzīvokļu īpašumiem, kuriem ir izveidojies parāds.

«Rīgas namu pārvaldnieks» ir Latvijas lielākais namu apsaimniekošanas uzņēmums. Tas izveidots, apvienojot 15 pašvaldības namu pārvaldīšanas kapitālsabiedrības, lai nodrošinātu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanu pēc vienotiem principiem un uzlabotu pašvaldības kā dzīvojamo māju pārvaldnieka sniegto pakalpojumu kvalitāti. Uzņēmums apsaimnieko vairāk nekā 4200 ēku, kurās pakalpojumus saņem gandrīz 170 000 klientu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu