Rīgas «Dinamo» «melno joslu» centīsies pārtraukt pret «Vitjaz»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs neveiksmīgi spēlējošā un pārmaiņas piedzīvojusī Rīgas «Dinamo» komanda, kas viesos mačā ar Maskavas apgabala «Vitjaz» centīsies pārtraukt savu zaudējumu sēriju. Spēle sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Piecu spēļu izbraukuma tūri «Dinamo» hokejisti Ģirta Ankipāna vadībā sāka otrdien, kad Maskavā ar 2:3 papildlaikā atzina spēcīgās CSKA pārākumu.

«Ļoti smaga spēle, taču varam priecāties, ka vienu punktu izcīnījām ar milzīgu pašatdevi. Mums jāturpina šis ceļš, jo tikai ar pašatdevi varam izkļūt no situācijas, kurā šobrīd atrodamies,» kluba mājas lapā citēts Ankipāns.

«Dinamo» vienība pēdējo reizi uzvaru izcīnīja 28.augustā, kad ar 3:2 papildlaikā pārspēja Hantimansijskas «Jugra». Rīgas komanda piedzīvojusi 13 neveiksmes pēc kārtas. Pēc ieilgušās zaudējumu sērijas galvenā trenera amatu atstāja Sandis Ozoliņš. Tāpat notikušas izmaiņas arī komandas sastāvā.

«Vitjaz» savā laukumā aizvadīs trešo spēli pēc kārtas. Tā iepriekšējā mačā ar 5:3 pārspēja Maskavas «Spartak».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» komanda ar iegūtiem sešiem punktiem 17 mačos ieņem pēdējo, 13. pozīciju. Tāpat Latvijas klubs ir vājākais visā līgā.

Savukārt «Vitjaz» 18 spēlēs iekrātie 22 punkti Krievijas komandai dod 9. vietu Rietumu konferencē.

Izbraukuma sērijas turpinājumā «Dinamo» spēkosies ar Bratislavas «Slovan», Ņižņijnovgorodas «Torpedo» un Čerepovecas «Severstaļ».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu