Williams komanda dos Kubicam iespēju sevi pierādīt

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Pirmās formulas (F-1) braucējs polis Roberts Kubica oktobrī aizvadīs testus «Williams» komandā.

Kā vēsta portāls «Motorsport.com», pašlaik 32 gadus vecais Kubica ar «Williams» 2014.gada auto piedalīsies testos 11.oktobrī Silverstounā un 18.oktobrī Budapeštā.

Kubica augustā piedalījās testos «Renault» vienībā, kas vēlāk parakstīja līgumu ar Karlosu Sainsu junioru.

«Williams» komanda paziņojusi, ka arī nākamajā sezonā vienību pārstāvēs kanādietis Lenss Strols, bet otra vieta pagaidām ir brīva. Uz to kā kandidāti tiek minēti brazīlietis Felipe Masa, kurš jau pēc iepriekšējās sezonas grasījās likt punktu savai karjerai, Kubica, brits Pols di Resta un vācietis Paskāls Vērleins.

Kubica 2006.gadā kļuva par pirmo poli, kurš startējis F-1. Pirmās četras sezonas viņā pavadīja «Sauber» vienībā, izcīnot vienu uzvaru, bet 2010.gadā pārstāvēja «Renault» komandu.

Kubica smagā avārijā rallija sacensību laikā 2011.gada sākumā guva dzīvībai bīstamas traumas. Pēc diviem gadiem viņš atsāka autosportista gaitas, piedaloties rallijā un DTM čempionātā, taču ar lieliem panākumiem neizceļoties.

Roberta Kubicas rallija auto pēc avārijas 2011.gada 6.februārī Andoras rallijā
Roberta Kubicas rallija auto pēc avārijas 2011.gada 6.februārī Andoras rallijā Foto: AP/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu