Attiecību 20.gadadienā apprecas bijusī deputāte Elīna Siliņa

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Bijusī Saeimas deputāte Elīna Siliņa, kuru daudzi iepazina, pateicoties lomai filmā «Maija un Paija», iestūrējusi laulības ostā. Kā raksta izdevums «Privātā Dzīve», kāzas notikušās Elīnas un uzņēmēja Andra Treija attiecību divdesmitajā gadadienā.

Laulībām pāris apzināti izvēlējās savu attiecību divdesmito gadadienu, par spīti tam, ka datums iekrita darbdienā, laulība tika slēgta tieši tad.

Ceremonija norisinājās Salacgrīvas jahtu piestātnē, kur Elīna un Andris ieradās ar jahtu, kā nekā Andrim ir kapteiņa tiesības.

Pēc kāzām Elīna pārgājusi vīra uzvārdā un nu dēvējama par Elīnu Treiju, sieviete nav vēlējusies savam uzvārdam ar svītriņu pievienot vīra uzvārdu, kā to mūsdienās ir populāri darīt dāmām.

Laulība jaunajai sievai nozīmē ieiešanu dzīvesbiedra dzimtā un pienākumu uzņemšanos.

Pāris audzina četrus bērnus – sešpadsmit gadus veco Robertu, piecpadsmit gadus veco Terēzu Tīnu, deviņus gadus veco Oliveru Ernestu un divus gadus veco Kristoferu Rihardu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu