TVNET ciemos: Kā šobrīd klājas Ūdrītim?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Vēl nesen mūziķis Rolands Ūdris (Ūdrītis) kopā ar sievu Ilonu Balodi-Ūdri dzīvojās Ķemeros, kur par cilvēku saziedotajiem līdzekļiem varēja veikt vērtīgu rehabilitācijas programmu Jaunķemeru klīnikā vairāku nedēļu garumā. Kā viņiem tur sokas, uzzini, noskatoties sirsnīgo video, kas tapa TVNET ciemošanās laikā.

Kad sazvanāmies un jautāju, ko aizvest ciemkukulī, Ilona saka: «Neko, mums jau te viss ir...» Bet, kad uzstāju, tad Ilonas izvēle skaidra: «Nu, varbūt kādu saldu vīnodziņu un boržomi. Bet tā jau mums viss ir. Patiešām mums viss labi!» Dodoties ciemos, noskaidrojam, ka jāprecizē arī ļoti konkrēts apmeklējuma laiks, jo Rolanda dienas grafiks šeit ir gaužām dzelžains - konkrētās stundās ir procedūras, vingrošanas, baseins, logopēds, ēšanas reizes, pastaigas. Tikai vakaros abi var pabaudīt atpūtu,

ja vien, kā vēlāk uzzināsi, Ūdrītim neuznāk vakara mendeļi, kad pusnaktī prasa ceptus kartupeļus.

«Rehabilitācija nav atpūta - tas ir smags darbs ik dienas. Tāpēc nedrīkst izjaukt grafiku,» atbildīgi par atveseļošanās procesu runā Ilona. «Bet vakaros mēs atpūšamies. Vakar bijām arī uz dejām, dodamies pastaigās...»

Šobrīd Ilona ir galvenā Rolanda aprūpētāja, tomēr gribas viņu nodēvēt arī par galveno Ūdrīša dzīvesprieka dzirksteli, kura

nepagurst šai cīņā, kurā abi ir nolēmuši uzvarēt.

Un jau ir arī kā vārdā, jo abiem aug brīnišķīgs puika Bārts.

Noskaties ekskluzīvo TVNET video, kurā ne vien uzzināsi, kāds progress jau sasniegts un kā norit Ūdrīšu šī brīža dzīve, bet arī noteikti sajutīsi siltumu un mīlestību, kas, kā redzams, spēj darīt brīnumu lietas.

Pēc nedēļas gaidi arī plašāku interviju ar Ilonu Balodi-Ūdri TVNET rubrikā «P!eturzīmes».

Ja vēlies palīdzēt, vari ziedot konkrētām lietām, kas šobrīd mūziķiem lieti noderētu:

1. Trīsritenis
Trīsritenis, kas būtu pielāgojams gadījumos, kad ir problēmas ar muguras noturēšanu vai līdzsvaru, konkrētam cilvēkam pielāgots muguras balsts ar siksnām, kas ļauj piesprādzēties. Tāpat gadījumos, kad kāja vai visa ķermeņa puse ir mazkustīgāka, liek kāju/pēdu stiprinājumus, lai kāja nemuktu nost no pedāļa un arī «neslinkotu» braukšanas procesā. Aptuvenās izmaksas ar muguras balstiem un papildaprīkojumu ir ap 800 EUR.
2. Lietots sintezators/elektroniskās klavieres, lai var patrenēties, it īpaši ziemā, lai ir ar ko nodarboties.
3. Cilvēkresursi - kas var palīdzēt aizstumt/atstumt uz nodarbībām un mājām (Ventspilī), kā arī cilvēks ar auto, kas var palīdzēt Ūdri kādreiz nogādāt uz citu pilsētu (nav nepieciešams kāds speciāls transports)

Konts, ja nav nepieciešamas nodokļa atlaides:

Organizācijas nosaukums

Biedrība Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība (LaIPA)

Reģistrācijas numurs

40008042958

Bankas nosaukums

AS Seb banka

Konta numurs

LV15UNLA0050024642558


! Norādot mērķi: Fonds Līdzskaņa, atbalsts Rolandam Balodim-Ūdrim.

Ja nepieciešamas nodokļu atlaides, tad Fonds «Ziedot.lv»
Reģ. Nr. 40008078226; bankas kods HABALV22

Konta Nr. LV95HABA0551006150241

Mērķis: Līdzskaņa, atbalsts Rolandam Balodim-Ūdrim

Liktenīgais negadījums notika 2016. gada janvārī, kad automašīna uzbrauca Ūdrītim, kurš guva smagas galvas traumas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu