Rikijs Mārtins pārliecināts, ka nodrošina bērniem stabilitāti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Puertorikāņu popzvaigzne Rikijs Mārtins ir pārliecināts, ka nodrošina saviem bērniem - deviņus gadus vecajiem dvīņiem Valentīno un Mateo - stabilitāti, neraugoties uz to, ka ģimene bieži ir ceļā.

Mūziķis arī noraidījis kritiķu pārmetumus, ka dēliem biežās ceļošanas dēļ ir grūtāk atrast draugus un dzīvot «normālu dzīvi».

«Daudzi cilvēki man saka: «Klau, Rik, taviem bērniem ir vajadzīga stabilitāte.» Un es viņiem: «Es esmu viņu stabilitāte.» Ja es neesmu kopā ar viņiem, viņi jūtas dīvaini un nestabili,» intervijā žurnālam «Ocean Drive» skaidroja mūziķis.

«Visi saka: «Bērniem ir jāpavada laiks ar citiem bērniem.» Un es saku aptuveni tā: «Mums ir citi bērni!» Šeit šajā mājā ir Apvienotās Nācijas. Mēs tiekamies ar draugiem dažādās pasaules malās ikreiz, kad mēs kaut kur dodamies. Es vēlos, kaut man būtu manu bērnu dzīve!»

45 gadus vecais mūziķis, kurš ir saderinājies ar Džvanu Josefu, norādīja, ka ģimene ir viņa prioritāte numur viens.

«Pirmkārt, es esmu tēvs. Tēva loma ir tas, ar ko es esmu pārņemts. Katrs lēmums, ko es pieņemu savā karjerā vai profesionālajā dzīvē, ir balstīts manu bērnu labklājībā,» uzsvēra Mārtins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu