Makolijs Kalkins iziet sabiedrībā ar aktrisi Brendu Songu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

ASV kinoaktieris Makolijs Kalkins, kurš pamatā pazīstams, pateicoties lomām filmās «Viens pats mājās», nule kā bijis redzams kādā slavenību pasākumā Kalifornijā aktrises Brendas Songas sabiedrībā, turklāt pāris nav slēpis, ka to saista romantiskas jūtas, atsaucoties uz saviem avotiem, vēsta ASV mediji.

Kalkins un Songa bijuši kopā slavenību vakarā Helovīna atrakciju parkā «Knott's Scary Farm», atklāti izrādījuši savas jūtas un pastaigājušies, rokās sadevušies.

Hi? just in my trailer taking weird selfies hahaha and no I'm not naked lol #boredandhungry

A post shared by Brenda Song (@brendasong) on

«Parka apmeklētāji pastāstīja, ka viņi izturējušies ļoti jauki viens pret otru, bijuši sadevušies rokās un ļoti mīlīgi,» televīzijas pārraidei «Entertainment Tonight» apliecinājis kāds avots. «Izskatījās, ka viņi lieliski pavada laiku.»

37 gadus vecajam Kalkinam un 29 gadus vecajai Songai Songai bijis dubultrandiņš ar režisoru Setu Grīnu un viņa sievu Klēru Grāntu, sacījuši avoti.

Kalkins un Songa drīzumā būs redzami Grīna jaunajā filmā «Changeland».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu