Vieta, kur mājo vinils; Top vietas Rīgā, kur doties vakariņās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET piedāvā video sēriju «TOP vietas Rīgā, kur doties vakariņās». Pirmā apskatītā vieta ir «Vinilbārs». Šajā bārā apmeklētājiem ir ekskluzīva iespēja mūziku klausīties uz vinila platēm, kā arī pašiem izvēlēties, kādas mūzikas noskaņā vēlas pavadīt vakaru.

«Vinilbārs» vieta, kur mūzika mijas ar patīkamu atmosfēru. Bāra īpašnieks Renārs Veiss šo vietu radīja, lai izpaustu savu mīlestību pret vinila platēm.

Šīs vietas apmeklētājiem ir iespēja baudīt mūziku, kāda ikdienā neskan radio stacijās. Ikviens uz plašu atskaņotāja, var izvēlēties sev vistīkamākās muzikālās melodijas.

Renārs Veiss ir novērojis, ka «Vinilbāram» ir raksturīga latviski runājošā publika, kura ir alternatīvi domājoša. Arī daudzi Latvijā atpazīstami mākslinieki ir iecienījuši šo vietu.

Dzērienu kartē ir atrodama ļoti plaša krafta alus izvēle, un latviešu alus cienītājiem ir no kā izvēlēties. «Vinilbārs» piedāvā alu no četrām dažādām darītavām. Kopumā tās ir aptuveni 29 alus šķirnes. Šī vieta izceļas ne tikai ar alu, bet šajā Āgenskalna vietā ir iespējams baudīt «šmakovku» no divām dažādām darītavām.

Ēdienkartē ir atrodami klasiski ēdieni, kuri ir pagatavoti mūsdienīgā manierē. Siltie ēdieni pārsvarā ir pieejami nedēļas nogalēs un darba dienu vakaros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu