Hefners dzīves laikā pārgulējis ar vairāk nekā 1000 sievietēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūžībā aizgājušais «Playboy» radītājs Hjū Hefners (91) savulaik atzinis, ka ir pārgulējis ar vairāk nekā 1000 sievietēm, tomēr tikai dažas bijušas tik īpašas, lai viņš tās sauktu par savām draudzenēm vai sievām.

Hefners bijis precējies trīs reizes - Milliju Viljamsu viņš apņēma par sievu 1949. gadā, bet abu laulība izjuka desmit gadus vēlāk. Hjū un Millija kļuva par vecākiem Kristijai (64) un Deividam (62).

Otrā sieva Kimberlija Konrāde dāvājusi Hefneram divus bērnus - Marstonu (27) un Kūperu (26). Pāris bija precējies laikā no 1989. līdz 2010. gadam.

Trešā sieva bija 60 gadus jaunāka par pašu Hefneru. «Playboy» dibinātājs un Kristala Herisa apprecējās 2012. gadā.

Dzīves laikā Hefneram ir bijušas neskaitāmas draudzenes, bet mēļo, ka to skaits ir ap 50.

Zināmākās no tām ir realitātes šova «The Girls Next Door» (2003 - 2010) zvaigznes Hollija Medisone, Kendra Vilkinsone un Bridžita Markarda. Ar Holliju Hjū vienojušas romantiskas attiecības teju septiņus gadus, tomēr pāris tā arī gredzenus nemija.

Kad trijotne pameta «Playboy» māju 2008. gadā, viņu vietā tur sāka dzīvot dvīnes Karisa un Kristina Šenonas, kā arī Hefnera trešā sieva Kristala Herisa.

Jau vēstīts, ka Hefners miris trešdienas, 27. septembra, vakarā savās mājās, kur uzturējās kopā ar ģimeni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu