Nākamvasar notiks jauns festivāls «Open Liepāja»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Nākamvasar Liepājā notiks jauns festivāls «Open Liepāja», informē festivāla organizatoru pārstāvis Edgars Džiguns.

Festivāls norisināsies no 12. jūlija līdz 14. jūlijam. Pēc organizatoru teiktā, tas būšot Liepājā nebijuša formāta un satura notikums, kurā tiks apvienota mūzika, māksla, sports, ielu performances, ekstrēmi priekšnesumi, izaicinājumi gardēžiem, izklaidējošas atrakcijas un izglītojoši notikumi.

«»OPEN Liepāja» neizvēlas kādus konkrētus žanrus, formātus, stilus vai tamlīdzīgus rāmjus. Šis ir festivāls, kura galvenais mērķis ir radīt vidi, kurā sevi atrod visdažādākā satura un rakstura notikumi, kurus rada un bauda visdažādākie cilvēki no tuvām un tālām pasaules malām. Iepazīstināt ar sevi un iepazīt citus, redzēt, dzirdēt, sajust, saprast un arī nesaprast, nepārstājot jautāt, – tāda ir iecere,» festivāla ideju skaidroja Džiguns.

Festivāls, ko rīko biedrība «World Culture Society», esot nekomerciāls projekts un apmeklētājiem būšot pieejams bez maksas.

Festivāla mājaslapā «Openliepaja.lv» iespējams uzzināt, kuri mākslinieki jau pašlaik apstiprinājuši savu dalību festivālā. Viņu vidū ir Lauris Reiniks, «Dzelzs Vilks», Andris Ērglis, «Russian Style Folkestra» u.c. pašmāju un ārzemju izpildītāji.

www.openliepaja.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu