Trīs ieteikumi, kā ikdienā izcelt savu personīgo ģērbšanās stilu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rudens sezona krāsu un formu daudzveidību pieteikusi ne tikai dabā, bet arī modes pasaulē. Apģērbs ir piemērotākais veids, kā izcelt savu personību un unikalitāti. Sadarbībā ar spilgtākajiem latviešu skatuves māksliniekiem Agnesi Rakovsku, Ralfu Eilandu un Justu Sirmo tapuši trīs ieteikumi, kā veiksmīgi sakomplektēt savu rudens garderobi un ikdienā izcelt personīgo ģērbšanās stilu.

Trīs spilgtākie skatuves mākslinieki - Agnese Rakovska, Ralfs Eilands un Justs Sirmais - piedalījās t/c «Galerija Centrs» rīkotajā «Street Fashion» pasākumā, jauniešiem sniedzot padomus stilīga un pašpārliecināta tēla veidošanā. Līdz ar jaunās sezonas ienākšanu mūsu garderobē zemāk akcentētas svarīgākās vadlīnijas pārliecināta tēla veidošanā.

#1 UZDROŠINIES EKSPERIMENTĒT

«Ar katras jaunas sezonas sākumu lielākā daļa sabiedrības ģērbjas līdzīgi – tiek ievēroti aktuālās modes toņi, formas un akcenti. Aicinu nebaidīties eksperimentēt un būt atšķirīgam, jo modē vienmēr būs tas, kas tev piestāv! Katram individuāli jāatrod tikai sev raksturīgais piegājiens sava tēla veidošanā. Ģērbšanās gaume jāizkopj pakāpeniski, un visefektīvākais veids, kā to izdarīt, ir būt drosmīgam tērpu komplektācijās,» stāsta ekstravagantā dziedātāja Agnese Rakovska.

Foto: publicitātes

#2 SVARĪGA KOMFORTA SAJŪTA

Dziedātājs Justs Sirmais akcentē: «Mūsdienu aktuālās modes tendences ļauj izvēlēties apģērbu, kas piestāvēs ikviena cilvēka personībai. Ar jaunas sezonas ienākšanu nav jāatsakās no vecās garderobes – vērts iegādāties pāris apģērba gabalus no aktuālās kolekcijas, ko attiecīgi kombinēt ar esošajiem apģērbiem no sava drēbju skapja. Ja spēsiet piemeklēt apģērbu, kas ne tikai piestāv, bet arī dod pārliecību par sevi, kā arī rada komforta sajūtu, tad ziniet, ka esat uz īstā ceļa.»

Foto: publicitātes

#3 SAVA STILA NOTEICĒJS ESI TU PATS

«Mēs katrs esam sava ģērbšanās stila veidotājs. Svarīgi ir nebaidīties no kā oriģināla un tieši tev raksturīga, kā arī savu individualitāti izcelt ar dažādiem košiem akcentiem un aksesuāriem. Ja veikalā ieraugi ko tādu, kas tev patīk, – neatliec tā iegādi uz vēlāku laiku! Ģērbšanās stils un mode gadu no gada ir atkarīga no katra cilvēka pašsajūtas. Nav noteiktas formulas sava tēla veidošanā, jo mode ir tas, ko mēs nēsājam, kā mēs jūtamies un ko mēs domājam,» uzsver dziedātājs Ralfs Eilands.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu