Zināms, cik mēnesī no «Nirvana» saņem Kobeina meita

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Atklātībā nonākusi informācija par to cik lielu ikmēneša autoratlīdzību naudu par grupas «Nirvana» mūziku saņem nelaiķa Kurta Kobeina meita Frānsisa Bīna Kobeina (Frances Bean Cobain).

Izrādās, ka Frānsisa mēnesī no tēva saņem visnotaļ pieklājīgu summu - 6,784 ASV dolāru dividendēs un 95,496 no autortiesībām.

Dokumenti nonākuši atklātībā pēc šķiršanās prāvas, kurā Frānsisa kārtoja savas attiecības ar Aizeju Silvu.

Kobeinas un Silvas attiecības pirms kāzām ilga piecus gadus. Nelielajā kāzu ceremonijā 2015. gada septembrī bija apmēram 15 viesi, bet to vidū nebija līgavas mātes Lovas.

Pie izdevumiem savukārt jaunā sieviete norādījusi 206 000 dolāru mēnesī, kas nav nekas neticams, jo viņas kopējā bagātība lēšama 11,3 miljonos (vērtspapīri, nekustamais īpašums u.c.).

Frensisa dzimusi 1992. gada 18. augustā Kurta Kobeina un grupas «Hole» līderes Kortnijas Lovas ģimenē.

Lai arī pierasts, ka slavenību bērni visu mūžu paliek vecāku ēnā, Frensisa Bīna ir veiksmīgi izsitusies modes pasaulē, kļūstot par modes nama «Marc Jacobs» šā gada pavasara-vasaras kolekcijas zīmola seju, kā arī jaunā sieviete aizraujas ar mākslu un zīmēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu