«Pretty little liars» zvaigzne slimības dēļ pieņēmusies svarā par 30 kilogramiem!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Seriāla «Pretty little liars» zvaigzne Saša Pītersa intervijā atklājusi, ka slimības dēļ divu gadu laikā pieņēmusies svarā par 30 kilogramiem. Nu aktrise piedalās šovā «Dejo ar zvaigzni» un nekautrējas atklāt atbalstītājiem savas dzīves detaļas.

Aktrise pastāstījusi, ka nu, pateicoties šovam, jau zaudējusi gandrīz septiņus kilogramus un par to ir ļoti laimīga un pateicīga sava deju partnera izveidotajam nodarbību grafikam.

2014.gads
2014.gads Foto: Reuters/Scanpix

Vīrietis vēlas dejot, tikt līdz finālam un par tikpat būtisku mērķi uzskata palīdzēt Sašai atgūt veselīgas auguma formas.

Aktrise stāsta, ka daudzus gadus nav zinājusi, ka ir slima, un, redzot svara izmaiņas, ievērojusi drastiskas diētas, bet tas nav palīdzējis, svars tāpat nav samazinājies, un viņa iedzīvojusies depresijā.

2016.gads
2016.gads Foto: TT NYHETSBYRN

Saša cilvēku reakciju uz viņas svara izmaiņām sauc par aizvainojošu, daudzi teikuši, ka viņa ir stāvoklī, citi apsaukājuši par resnuli. Tā kā zvaigzne nezināja, kas ar viņu notiek, tad arī nespēja reaģēt uz šiem izteicieniem un uztvēra visu ļoti personīgi.

Svara pieaugumu jauniņā aktrise sauc par savu lielāko dzīves pārbaudījumu, bet nu, zinot slimību, zinot, kā apkarot sekas, Pītersa spēs atgūt ierasto slaido augumu.

Getting ready for Monday! #ballroomnight ???? don't forget to vote #teamAteam ? #viennesewaltz #dwts

A post shared by Sasha Pieterse (@sashapieterse27) on

Tikai nesen aktrisei diagnosticēts policistisko olnīcu sindroms jeb hormonāla nelīdzsvarotība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu