Rīgas «Dinamo» trīs hokejistus nosūta uz fārmklubu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» trīs spēlētājus nosūtījusi uz fārmklubu, trešdien paziņoja vienības preses dienests.

Rīgas «Dinamo» uzbrucēji Gunārs Skvorcovs, Nikolajs Jeļisejevs un Oskars Batņa nosūtīti uz fārmklubu HK «Liepāja», kas spēlē Latvijas virslīgas čempionātā - «Optibet» Hokeja līgā.

Skvorcovs šosezon laukumā devies 14 spēlēs, guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli, nopelnījis 30 soda minūtes, lietderības koeficientu -3, vidēji laukumā pavadot 12 minūtes un 42 sekundes.

Jeļisejevs piedalījies 12 spēlēs, atdevis vienu rezultatīvu piespēli, nopelnījis 6 soda minūtes, lietderības koeficientu -3, vidēji laukumā pavadot 8 minūtes un 59 sekundes.

Savukārt Batņa piedalījies 10 spēlēs, ar rezultativitāti nav izcēlies, nopelnījis 8 soda minūtes, lietderības koeficientu -2, vidēji nospēlējot 6 minūtes un 46 sekundes.

Rīgas «Dinamo» trešdien plkst. 19.30 «Arēnā Rīga» uzņems latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto klubu Vladivostokas «Admiral», cenšoties pārtraukt 11 zaudējumu sēriju.

Komanda pirmdien oficiāli noslēdza līgumus ar 33 gadus veco somu aizsargu Ansi Salmelu un krievu uzbrucēju Nikolaju Žerdevu, kuram ir 32 gadi.

Abi jaunpienācēji ir guvuši pieredzi Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Salmelas kontā ir 112 mači, bet Žerdevam 421 spēle. Abi izcīnījuši panākumus valstsvienību rindās - zelts 2011.gada pasaules čempionātā ar Somiju, kā arī pasaules čempiona tituli 2009. un 2012. gadā ar Krieviju.

Savukārt pirmdien Rīgas «Dinamo» pārtrauca sadarbību ar Kanādā dzimušo Teriju Galjardi, kurš 11 spēlēs vārtus neguva, bet veica sešas rezultatīvas piespēles.

Pagājušās nedēļas nogalē no Rīgas «Dinamo» treneru korpusa atbrīvoja Rodrigo Laviņu un Aleksandru Ņiživiju, kamēr par galvenā trenera Sanda Ozoliņa palīgu kļuva ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu