Slavenības, kuras dzīvo bez televizora

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Mūsdienās arvien vairāk un vairāk cilvēku izvēlas dzīvi bez televizora, kā nekā visu aizstāj internets, kurā iespējams noskatīties teju ikvienu televīzijas raidījumu un seriālu. Izdevums «Privātā Dzīve» apkopojis slavenības, kuru mājās televizors nav atrodams.

Dziedātājam Markum Rivam televizora mājās nav jau piecus gadus, dziedātājs daudz ceļo, mājās ir reti un visu, ko vēlas skatīties, atrod dažādās mājas lapās, tādās kā Youtube un Netflix. Markus nekad nav juties kā zaudētājs, jo televizora neesamības dēļ ir ko būtisku palaidis garām.

Galdnieks

A post shared by Lauris Dzelzitis (@lauris_dzelzitis) on

Aktieris Lauris Dzelzītis uzskata, ka televizors ir kā laika mašīna: atnāc mājās, paņem rokās pulti un ir jau viens naktī. Vēlāk pārdomājot redzēto, ir apziņa, ka nekas vērtīgs nav redzēts. Lauris neslēpj, ka filmas, kuras vēlas redzēt, viņš iegūst nelegāli, «nokačājot» internetā.

Sūdīgs pavārs no manis :/

A post shared by Aleksandrs Sokolovs (@aleksandrssokolovs) on

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs beidzis skatīties televizoru mirklī, kad izvācies no vecāku mājvietas, pats fotogrāfs nav iegādājies televizoru, jo to neinteresē ne raidījumi, ne seriāli. Ziņu pārraides iespējams redzēt internetā, bet kino vislabāk skatīties kinoteātrī.

Aktrise Vita Baļčunaite neslēpj, viņas mājās nav televizora, bet viņai kā māksliniecei ir citādāks dienas gājums un nereti vakaros ir koncerti, pasākumi. Toties brīvajos vakaros var palasīt grāmatu, bet filmas lieliski var noskatīties, izmantojot internetu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu