Rīgas «Dinamo» sastāvam oficiāli pievienojas arī Žerdevs

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas «Dinamo» sastāvam oficiāli pievienojies krievu uzbrucējs Nikolajs Žerdevs, otrdien paziņoja klubs.

Rīgas «Dinamo» otrdien iepriekš paziņoja par somu aizsarga Ansi Salmelas nolīgšanu, savukārt tagad oficiāli komandas sastāvā iekļauts arī Žerdevs.

Par šo abu hokejistu iespējamo pievienošanos medijos izskanēja informācija jau iepriekš, taču nu Rīgas «Dinamo» komanda par to paziņojusi oficiāli.

32 gadus vecais Žerdevs šo sezonu sāka citā KHL komandā Ņižņekamskas «Ņeftehimik», divās spēlēs izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli.

Pirms tam pusotru sezonu uzbrucējs spēlēja Ņižņijnovgorodas «Torpedo». Iepriekšējā sezonā krievs kopumā 57 mačos atzīmējās ar astoņiem vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli.

Žerdevu 2003.gadā ar augsto ceturto numuru NHL draftā izvēlējās Kolumbusas «Blue Jackets», bet šajā līgā viņš kopumā aizvadījis 436 spēles, kuru laikā guvis 116 vārtus un veicis 148 rezultatīvas piespēles.
Kopā ar Krievijas izlasi Žerdevs 2009. un 2012.gadā uzvarēja pasaules čempionātā.

Jau vēstīts, ka no Rīgas «Dinamo» treneru korpusa tika atbrīvoti Rodrigo Laviņš un Aleksandrs Ņiživijs, kamēr par galvenā trenera Sanda Ozoliņa palīgu kļuvis ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns.

Rīgas «Dinamo» ar pieciem punktiem 15 mačos ir Rietumu konferences un visas līgas vājākā komanda, turklāt tā piedzīvojusi jau 11 zaudējumus pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu