«Svešā seja» režisore: Nedomāju, ka kritika vienmēr ir pamatota!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Savu pirmizrādi pagājušajā nedēļā iedzīvoja pašmāju seriāls «Svešā seja». Protams, tas izraisīja kritikas vētru sociālajos tīklos. Ko par to saka pati seriāla režisore Inta Gorodecka?

«Skatītāju atsauksmes par seriālu neesmu nedz dzirdējusi, nedz lasījusi, jo tam nav atlicis laika. Filmējam līdz vēlai naktij. Pirmo sēriju noskatījāmies kopā ar aktieriem un turpinām strādāt,» izdevumam «Privātā Dzīve» atklāj Inta Gorodecka, kura pazīstama ar viņas izauklēto seriālu «Ugunsgrēks».

Uz jautājumu, vai ir iespējams vilkt kaut kādas paralēles ar seriālu «Ugunsgrēks» un skatītāju vērtējumiem attiecībā uz šo projektu, viņa atbild: «To, kā skatītāji savulaik uzņēma «UgunsGrēku», nevar salīdzināt ar to, kāda reakcija ir par «Svešo seju». «Ugunsgrēkam» bija pilnīgi cita vēsture. Tas pārcēlās no viena TV kanāla uz citu, un cilvēki pat vāca naudu, lai turpinātos tā uzņemšana. Jaunais seriāls ir nupat sācies - vēl tikai veidojas. Nedomāju, ka kritika vienmēr ir pamatota.

Ja cilvēki meklē līdzības ar citiem seriāliem un kritizē dekorācijas, tad tā ir tikai piekasīšanās. Protams, ja neuzrunās seriāla sižets, daļa skatītāju atsijāsies.

Tāpēc par to, cik sezonu būs šim seriālam, vēl ir pāragri spriest.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu