Reperis Tyga paziņo, ka ir Kailijas Dženeres bērna tēvs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aprīļa vidū realitātes šovu zvaigzne, uzņēmēja Kailija Dženere pameta reperi Tyga un pēc divām nedēļām ļāvās sava bērnības drauga, repera Trevora Skota uzmanības apliecinājumiem. Nu divdesmit gadus vecā jauniete gaida pirmdzimto, bet reperis Tyga nekautrējas paziņot, ka ir īstais bērna tēvs un Trevoram Skotam ar mazuli nav nekāda sakara.

2014.gadā Tyga un Kailija sāka tikties, bet 2017.gada sākumā izšķīrās; izlasot ziņu, ka jauniete ir pirmdzimtā gaidībās, reperis portālā «Twitter» ierakstījis, ka gaidāmais bērns ir viņa bērns!

Atklājies, ka Kailija ir jau ceturtajā grūtniecības mēnesī un bērnam jādzimst nākamā gada janvāra beigās vai februāra sākumā.

Tyga paziņojums nevar būt patiesība, jo Kailija palika stāvoklī pāris mēnešus pēc šķiršanās, bet repera teksti par sevi kā tēvu tikai parāda, cik ļoti viņš ir izsalcis pēc popularitātes, uzmanības.

Tāpat klīst baumas, ka Kailijas un Trevora pirmdzimtais būs meitenīte.

Ne Kailija, ne Trevors, ne Kardašjanu ģimene nav komentējuši runas par gaidāmo ģimenes pieaugumu, bet Kailijas draudzenes presei neslēpj, ka jaunākā realitātes šova klana pārstāve ir gaidībās, ko pierāda fakts, ka viņa publisko pirms kāda laika uzņemtas fotogrāfijas, bet visās jaunajās bildēs Kailijai mugurā ir plats apģērbs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu