Trampa 3000 dolāru vērtā kleitā runā par izsalkušiem bērniem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Jau kopš ASV prezidenta Donalda Tramp inaugurācijas dienas uzmanības centrā visu laiku bijusi arī viņa sieva - ASV pirmā lēdija Melānija Trampa. Sabiedrība jau vairākkārt nosodījusi viņas nepiemēroto tērpu izvēli dažādos pasākumos, tas noticis arī 20. septembrī notikušajā Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) Ģenerālajā asamblejā.

«Nevienam bērnam nekad nevajadzētu justies izsalkušam, izsekotam, terorizētam, apsmietam, izolētam vai bailīgam,» savas uzrunas laikā ANO Ģenerālajā asamblejā sacīja ASV pirmā lēdija Melānija Trampa.

«Mums ir jāiemāca katram bērnam empātijas un komunikācijas vērtības, kas ir laipnības, uzmanības, integritātes un līderības kodols, kas būtu jāmāca kā piemērs. Ar mūsu pašu piemēru mums ir jāmāca bērniem būt labiem pret pasauli, kuru viņi mantos.»

Lai arī Trampas uzruna bija rūpīgi pārdomāta, sociālo tīklu lietotāji ātri vien metušies ASV pirmo lēdiju nosodīt. Brīdī, kad Melānija runāja par neaizsargātiem bērniem, viņa bija tērpusies gandrīz trīs tūkstošus ASV dolāru vērtā dizainera «Delpozo» kleitā.

Sociālo tīklu lietotāji norādīja, ka tik dārgā tērpā nevajadzētu runāt par bērniem, kuri jūtas izsalkuši.

Foto: AFP/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu