Britu spiegi iekaro Ziemeļamerikas kino

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

2014. gada filmas «Kingsman» turpinājums «Kingsman: Zelta aplis» (Kingsman: The Golden Circle) pārliecinoši startējis Ziemeļamerikas kinoteātros, ziņo «collider.com».

Režisora Metjū Vona filma pirmajā izrādīšanas nedēļā iekasējusi 39 miljonus dolāru.

Lomās: Kolins Fērts, Džuliana Mūra, Tarons Edžertons, Marks Strongs, Halle Berija, Eltons Džons u. c.

Anotācija: Kad britu slepenā dienesta «Kingsman» galvenās mītnes tiek iznīcinātas un visa pasaule ir kļuvusi par ķīlnieci nezināmiem ļaundariem, dienesta superaģenti atklāj, ka līdzās viņiem ir bijis radīts tāds pats slepenais dienests Amerikā. Ir pienācis laiks abām elites specvienībām apvienoties un mest izaicinājumu kopējam ienaidniekam.

Latvijas kinoteātros no 22. septembra.

Amerikāņu rakstnieka Stīvena Kinga (Stephen King) šausmu romāna «Tas» («It») ekranizācija pēc divām nedēļām līdera godā, šonedēļ numur 2 ar 30 miljoniem. Šausmu trillera režija uzticēta argentīnietim Andresam Musčieti («Mamma»), bet baisā klauna Penīvaiza lomā redzams jaunais zviedru aktieris Bils Skašgords.

3. vietā jaunums - animācijas filma visai ģimenei «Lego Ninjago filma» («The Lego Ninjago Movie»). Tas jau ir trešais leģendārās kino kompānijas «Warner Bros.» radītais stāsts, kurā filmas varoņi līdz precīzākajai niansei iemieso visfantastiskākos «Lego» zemes iemītniekus.

Daudzu bērnu gaidītais animācijas stāsts «Lego Ninjago filma» vēsta par dzīvīgo Nindžago pilsētu, kurai draud briesmas. Tajā dzīvo jaunais būvmeistars Loids, pazīstams arī kā Zaļais nindzja, kurš kopā ar draugiem nolemj aizstāvēt savu pilsētu. Situāciju gan sarežģī fakts, ka viens no ļaundariem ir Loida tētis Garmadons. Harmoniskas nākotnes vārdā abiem jāiemācās ieklausīties vienam otrā un jāapvieno spēki, lai pasauli darītu labāku. Spraigie notikumi tēvu ar dēlu ļoti satuvina un liek aizmirst senus aizvainojumus. Abus vieno arī aizraujoši noslēpumi par īstu nindzju dzīvi un senām kaujas mākslām.

Animācijas stāsts «Lego Ninjago filma» ir veidots ar jaunāko 3D datorgrafikas programmu palīdzību, tāpēc skatītājiem ir iespēja izbaudīt īstu klātbūtnes efektu. Vienlaikus filmas veidotāji, kuri ir piedalījušies daudzu pasaulslavenu animācijas stāstu veidošanā, ir parūpējušies par satura emocionālo vērtīgumu un caur galveno varoņu dzīvesstāstiem vērš uzmanību uz bērniem aktuāliem jautājumiem. Draudzības un ģimenes saites, disciplīna, sava ego apvaldīšana ir tikai daži no tiem.

Animācijas filmas oriģinālajā ieskaņošanā ir piedalījušās tādas slavenības kā aktieri Deivs Franko un Džekijs Čans. Domājot par mazo skatītāju ērtībām, Latvijas kinoteātros ir iespēja filmu skatīties ieskaņotu arī latviešu un krievu valodā.

4. vietā trilleris «Mācīts nogalināt» (American Assassin).

Anotācija: 23 gadus vecais Mičs, zaudējis līgavu teroristu uzbrukumā, ir apsēsts ar atriebību. Viņš sāk mācības specvienības rotā, lai atrastu un nogalinātu tos, kuri ir atbildīgi par līgavas slepkavību. Par viņa instruktoru tiek nozīmēts Aukstā kara veterāns, ar kuru kopā viņi izmeklēs it kā savstarpēji nesaistītus teroristu uzbrukumus. Izmeklēšana viņus aizvedīs uz pēdām izbijušam CIP aģentam, kurš ir apmāts ar kara sākšanu Tuvajos Austrumos.

Romantiskā filma «Home Again» ar Rīsu Viterspūnu galvenajā lomā ar 3,3 miljoniem numur 5.

Top5

1. ‘Kingsman: The Golden Circle’ $39,000,000

2. ‘It’ $30,000,000

3. ‘The LEGO Ninjago Movie’ $21,245,000

4. ‘American Assassin’ $6,250,000

5. ‘Home Again’ $3,311,821

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu