Torijas Spelingas māte: Es ceru, manai meitai nebūs vairāk bērnu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrises Torijas Spelingas māte Kendija Selinga nevēlas vairāk mazbērnu no savas meitas Torijas Spelingas puses! Kā nekā viņa uztur meitas ģimeni, bet Torija ar vīru neuzskata, ka tiem būtu jāstrādā, lai nodrošinātu saviem pieciem bērniem iztiku.

Torija Spelinga ātri vien iztērēja sava tēva Ārona Spelinga atstāto mantojuma daļu, piedāvājumus filmēties viņa jau sen vairs nesaņem, bet vēlas dzīvot ierasto grezno dzīvesveidu.

Tāpat arī viņas vīrs nestrādā, nemaksā alimentus bijušajai sievai, ar kuru tam ir dēls Džeks, neuztur Toriju un viņu piecus bērnus; par to visu nākas rūpēties Torijas mammai Kendijai.

Sieviete maksā par meitas māju, mazbērnu izglītību, iegādājas ēdienu, bērniem nepieciešamās lietas, bet pārējo nenodrošina, jo uzskata, ka meita četrdesmit četru gadu vecumā ir gana liela, lai uzņemtos atbildību par savu dzīvi.

Kendija mīl meitu un ir gatava viņas un tās bērnu dēļ darīt jebko, bet tajā pašā laikā viņa cer, ka meita nākusi pie prāta un vairāk bērnu tai nebūs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu