Pētnieki noskaidrojuši, kas var izraisīt pēkšņus un negaidītus orgasmus (1)

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: germeister, CC BY-NC-ND 2.0

Nīderlandes un ASV ārsti atklājuši, ka marihuānas smēķēšana var sievietēm izraisīt spontāno orgasmu.

Journal of Sex&Marital Therapy

Nevēlamās un nekontrolējamās sajūtas parasti notikušas naktī un ilgušas pat vairākas stundas, izraisot apjukuma sajūtu un vieglu amnēziju, kā arī ķermeņa krampjus. Vēlāk, kad sieviete nolēmusi uzsmēķēt ar tabaku sajauktu marihuānu, spontānais orgasms atkārtojies.

Speciālisti noskaidrojuši, ka šie simptomi nelīdzinās to pacientu sūdzībām, kas sirgst ar tā saucamo «nemieru dzimumorgānos» jeb «ReGS», kad notiek nekontrolēts dzimumorgānu uzbudinājums, rodas pēkšņa vajadzība urinēt, un locekļos parādās vājuma sajūta. Turklāt šādos gadījumos spontānais orgasms ietekmē tikai atsevišķas ķermeņa daļas, nevis visu organismu.

Pētnieki nonākuši pie slēdziena, ka marihuānas smēķētājas gadījums ir unikāls un saistīts ar dažādiem faktoriem, to skaitā marihuānas ietekmi.

Pētījums atklāja, ka marihuāna iedarbojas uz to smadzeņu daļu, kas atbild par seksuālo uzbudinājumu, rezultātā novedot pacientu līdz spontānajam orgasmam.

Pētnieki noslēgumā secināja, ka «ReGS» nav vienīgais iemesls, kas var novest līdz šādam stāvoklim.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu