«Miss Top of the World 2017» finālā pirmoreiz galveno titulu iegūst Latvija

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bulgārijas dienvidu daļā, Plovdivā, otrdien, 19. septembrī, notika pasaules līmeņa skaistumkonkursa «Miss Top of the World 2017»šova fināls. Tajā galveno titulu pirmoreiz ieguva konkursante no Latvijas - Jekaterina Taraskina.

«Šobrīd esmu pārpildīta ļoti dažādām emocijām un sajūtām. Tas viss šķiet nereāli! Man bija liels gods Latviju pārstāvēt pasaules līmeņa skaistumkonkursā, zināju, cik liela atbilstība gulstas uz maniem pleciem, lepojos ar sevi! Visus pārbaudījumus izturēju godam! Priecājos par to, ka pūles tiek novērtētas, tas, protams, motivē tiekties pēc lielākiem mērķiem. Jūtos absolūti laimīga! Ne tikai tāpēc, ka uzvarēju, bet arī tāpēc, ka apzinājos, cik man ir milzīga atbalsta grupa. Esmu pateicīga ikvienam cilvēkam, kas mani atbalstīja, juta līdzi un balsoja,» pēc uzvaras sacīja Jekaterina Taraskina.

Pēc atgriešanās Latvijā Jekaterina turpinās studijas uzreiz divos virzienos, proti, finansists un fitnesa treneris. «Ikdienā nodarbojos ar fitnesu, katru dienu strādāju ar savu ķermeni. Mani aizrauj arī māksla – zīmēju,» par savu ikdienu stāsta skaistumkonkursa «Miss Top of the World 2017» uzvarētāja.

Foto: Publicitātes foto

«Miss Top of the World 2017» TOP 6

«Miss Top of the World 2017» – Latvija

«Miss Top of the World 2017 – Choice of People» – Bulgārija

«Miss Top of the World 2017 – I Runner-up» – Izraēla

«Miss Top of the World 2017 - II Runner-up» – Maķedonija

«Miss Top of the World 2017 – III Runner-up» – Nīderlande

«Miss Top of the World 2017 – Queen» – Krievija

Atgādināsim, ka pirms gada «Miss Top of the World» norisinājās Indijā, kurā triumfēja pārstāve no Bulgārijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu